Campus Lapilule, En construction.

En construction.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

Malheureusement le forum ouvrira seulement en décembre 2007. ;) Nous préférons tout créer d'une bonne façon est non vite vite. J-20. :) Vous pourrez vous inscrire mais, le forum est fermé. En décembre tout le monde pourra jouer. ;)

#1 06-12-2018 04:42:01

IrmaGrace
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 3

Nike Free

En hvid mellemsål og sort ydersål fuldender fuldstændigt designet helt. Se Nike Løbesko efter denne OG Nike Air Max 180 Ultramarine hos udvalgte Nike butikker og online igen den 2. februar til $ 130. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Den helt nye Nike Air Max 270 er Swooshs nyeste tilskud til sin historiske serie af fodtøj, og det s debuterer i en række farvelægninger i morgen. En af dem er i dette Tonal Orange tema, der er dybest set dækket af sort over hele dens øvre mesh.

Modellen er detaljeret med Nike's største hælpose, men i kontrastfarve orange, der leverer en super-soft ride, der bringer dig endnu tættere på følelsen af at gå på luft for at Nike Løbesko Herre færdiggøre designet helt. Kig efter Nike Air Max 270 Tonal Orange på udvalgte Nike butikker og online den 2. februar til $ 150. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. En quickstrike-udgivelse af Nike Nike Løbesko Dame Air Max 98 faldt bare, og det er i dette Thunder Blue-tema.

Silhuetten er et limited edition-par, der fejrer silhuetets 20 års jubilæum i år. Grundlæggende med en denimlignende øvre med mønstrede teksturer overalt, er skoen modsat af røde og sorte accenter samt 3M reflekterende detaljer. En hvid mellomsåle og sort gummisål udfylder endelig designet helt. Se efter denne Nike Air Max 98 QS Thunder Blue hos udvalgte Nike butikker og online i udlandet i dag. Hold dig opdateret for en stateside-udgivelse.

I år er Nike Free skoen tilbage og forhåndsviset i en kildefarve med blågrønne og lyseblå nuancer på tværs af Air Max Plus-øvre, mens den er blandet med Air Max 97's eneste i en ren hvid finish helt og moderne. $ 175, se efter denne nye farveway af Nike Air Max 97 Plus hos udvalgte Nike butikker og online engang senere i foråret. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Du vil se mange farver i Nike Air Max 98 i år til fejring af silhuetten s 20 års jubilæum.

Dette nye udvalgte par er angiveligt en britisk udgave, der er dækket af et luksuriøst guld og hvidt farveskema. Laget af glat / laklæder med mesh, er sneaker også detaljeret med 3M reflekterende accenter, et forstørret AIRMAX logo på siden, 2018 placeret på hælfligen og 00 ° 00 'koordinater på indlægssåler og forfod. Signaturen Air Max-dæmpning på Nike Free 5.0 Dame mellemsålen og den svarte ydersål fuldender sin makeup helt. Se efter denne Nike Air Max 98 UK hos udvalgte Nike-butikker og online snart.

Også en del af samlingen vil være Nike Air Foamposite One.Her vi bringer dig de første fotografier af det kommende Nike Air Foamposite One Chinese New Year, som har en skør grafisk øvre, der kommer med et udvalg af farver samt fyrværkeri og blomster grafik til at repræsentere det kinesiske nytår fest. Sorte accenter placeres derefter på eyestay, snørebånd, indre bootie og hæl. Capping ting er rødt på http://www.aktifreyon.com/images/large/dk-270dzr.jpg branding og pull tabs, og en isig blå gennemsigtig ydersål.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com